Τριανταφύλλου Λούσυ

Η Λούσυ Τριανταφύλλου έχει σπουδάσει στο Saint George Commercial College, ελληνοαγλλικό διετές τμήμα γραμματέων διοίκησης,  καθώς και Ψυχολογία με ειδίκευση στην Παιδαγωγική Ψυχολογία.

Από το 1972-1980 εργάστηκε σε εμπορικές εταιρείες ελληνικές και του εξωτερικού με κύρια απασχόληση την γραμματειακή υποστήριξη.

Από το 1980-1990 εργάστηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο  «Εργαστήριο 66» μια ομάδα 12 ομότιμων  αρχιτεκτόνων, πολεοδόμων καθώς  και στη συνέχεια του από το 1990 έως 1999 στο «Α66 Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής  Δ.& Σ. Αντωνακάκη.. Στο διάστημα αυτών των είκοσι ετών ασχολήθηκε με τη διοίκηση και οργάνωση του γραφείου και συμμετείχε ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες του Δημήτρη και της Σουζάνας Αντωνακάκη όπως οργάνωση και συντονισμό  στην παραγωγή των εκθέσεων του γραφείου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 1992-2007 διατήρησε κατάστημα κοσμημάτων με τμήμα καλλιτεχνικών εκθέσεων «Σφενδόνη – Αrt Center» στο Εμπορικό κέντρο Ψυχικού.

Το 2010 δημιούργησε την εταιρεία archetypo+  που δραστηριοποιείται στην παραγωγή άρτιων εκθέσεων πολιτισμού. Από το 1999 μέχρι σήμερα είναι στέλεχος του αρχιτεκτονικού γραφείου Γιώργος Τριανταφύλλου + Συνεργάτες .