Γιαννούλα Βαρβάρα

Η Βαρβάρα Γιαννούλα γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του  Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2006 και είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου από το 2007. Την περίοδο 2005-2006 εργάστηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείου του Γ. Πατρώνη, Χ. Πατρώνη και Γ. Πανδή, για την εκπόνηση προμελέτης και οριστικής μελέτης συγκροτήματος κατοικιών στο Ρίο, καθώς και για τη διεξαγωγή αρχιτεκτονικών διαγωνισμών [Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Προσχεδίων για την ανέγερση Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Ιωαννιτών με 1η Εξαγορά, Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για την Ανέγερση Συγκροτήματος Κατοικιών και Καταστημάτων στο Μεταξουργείο, Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για τη Δημιουργία Μνημείου και Πολιτιστικού Κέντρου στη Μαλαισία.]

Την περίοδο 2006 έως 2007 εργάστηκε στην εταιρεία Μανώλας – Χήτας & Συνεργάτες Α.Τ.Ε. στο τμήμα οικοδομικών έργων, με αρμοδιότητες Οργάνωσης Θεσμικού Πλαισίου, Ανάλυσης Απαιτήσεων Πελάτη, Σύνθεσης Βuilding Concept, Σύνθεσης Εταιρικής Εικόνας Πελάτη, Έκδοση Οικοδομικών Αδειών) και κυρίως με ενασχόληση σε οικιστικά, εμπορικά και βιομηχανικά έργα (Βιομηχανικές Μονάδες Επεξεργασίας – Τυποποίησης και Αποθήκευσης σε ελεγχόμενες συνθήκες (τάξης 2000 έως 4000τμ).

Από το 2007 εργάζεται  στο αρχιτεκτονικό γραφείο Γιώργος Τριανταφύλλου και Συνεργάτες έχοντας συμμετετάσχει σε αρχιτεκτονικόυς διαγωνισμούς και κτιριακά έργα ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα σε επίπεδα προμελέτης, οριστικής και μελέτης εφαρμογής. Τον Απρίλιο του 2010 στελέχωσε την ομάδα σχεδιασμού και παραγωγής της έκθεσης του Γιώργου Τριανταφύλλου «αρχέτυπα*  από τις καλύβες και τα μαντριά στη σύγχρονη τέχνη και αρχιτεκτονική».